Erol Bulut talar ut om Fenerbahce

Erol Bulut, Alanyaspor-tränaren, har ryktats vara klar för Fenerbahce.

Detta efter att Ali Koc meddelat att klubben har hittat sin nye tränare och att allt kommer att presenteras när säsongen är slut. Klubbpresident Ali Koc sade aldrig vem det var men medier i Turkiet skrev att det handlade om Erol Bulut. Nu har Erol själv kommenterat de senaste rapporterna:

– Det stämmer inte. Jag är här, jag  har inte fått något bud från något lag. Jag har inte kommit överens om något kontrakt heller. Alanyaspor och deras fans ska vet att jag är Alanyaspors tränare. Som lag är vårt mål att vinna turkiska cupen och komma topp 5 i Süper Lig.

Det återstår att se vem den nye tränare är. En annan turkisk tränare som har kopplats ihop med Fenerbahce är Abdullah Avci samt Manuel Pellegrini, Nenad Bjelica och Rui Vuitora.