Erol Bulut uppges ta över Fenerbahce

Erol Bulut uppges vara klar för Fenerbahce.

TRT Spor rapporterar att tränaren och Fenerbahce har kommit överens om ett kontrakt. Alanyaspor-tränaren kommer att få ta med sig två hjälptränare från Alanyaspor till Fenerbahce. Tidigare har Erol Bulut alltid haft åtta personer i sin tränarstab, så väl i Alanyaspor som i Yeni Malatyaspor. I en intervju för några dagar sedan sade 45-åringen att det inte är alltid möjligt när man ska gå till en storklubb på grund av att det finns värdefulla tränare i klubbarna.

Erol Bulut som tidigare har dementerat uppgifterna om att han tar över Fenerbahce har efter den senaste ligamatchen inte valt att kommentera uppgifterna och istället svarat med att han kan uttala sig först när säsongen är över. Alanyaspor möter Trabzonspor i den turkiska cupfinalen som spelas onsdagen den 29 juli.