Erol Bulut: “Vi kunde ha gjort fler mål på Galatasaray”

Succétränaren Erol Bulut leder succélaget Alanyaspor som huvudtränare.

Under onsdagskvällen tog Alanya ny imponerande seger och besegrade Galatasaray med 4-1. Efter matchen var det dock inte en helnöjd Erol Bulut:

– Tittarna bör ej bli lurade. Vi vann 4-1 men vi spelade inte bra. Såhär är inte hur vi brukar spela. Vi lutade och drog oss tillbaka för mycket och väntade på Galatasaray. Vi förvaltade våra chanser bra. Motståndarna hade lägen, även de kunde ha gjort mål. Vi hade turen på vår sida. Det är inte lätt att göra fyra mål på Galatasaray men det kunde ha blivit fler mål också. Däremot så spelade vi inte det spel vi vill kunna spel men ändå vann vi. Det var detta som gjorde mig lite besviken. Men det blir såhär ibland, trots det så vann vi 4-1, vi är glada.

Alanyaspor har en poäng upp till Galatasaray som ligger fyra.

LÄS OCKSÅ:

Alanyaspor 4-1 Galatasaray: Övertygande seger för hemmalaget