Fenerbahce ger besked kring Emre Belözoglu och Nabil Dirar

Under torsdagen rapporterades det om ett storbråk mellan Emre Belözoglu och Nabil Dirar under en träning för Fenerbahce.

Rapporterna spred sig så snabbt att Fenerbahce kände sig manade att komma med ett uttalande kring det som hade skett på träningen.

Enligt flera turkiska medier så skulle Nabil och Emre rykt ihop under träningen och där Emre efteråt ska ha avvisat Nabil från träningen. Dirar ska ha svarat med att säga vem Emre tror att han är som ger honom den befogenheten och att han inte är tränaren. Därefter ska en ordväxling med svordomar och knytnävar svingats.

Fenerbahces uttalande gällande incidenten:

“Under träningen uppstod det ett bråk mellan de två fotbollsspelarna precis som det kan ske i alla lag. Vår lagkapten Emre Belözoglu sade till lagkamraten Nabil Dirar att vara mer försiktig på träningarna. Å andra sidan så har vår lagkapten Emre Belözoglu inte svurit mot sina lagkamrater som det har rapporterats i media. Efter händelserna har Nabil blivit avvisad från träningen av tränaren Tahir Karapinar”

Fenerbahce möter Besiktas i ett stort derby imorgon och inför matchens sista träning så var både Emre och Nabil med på träningen.