Galatasaray 3-1 Göztepe: Första segern på nio raka matcher för Galatasaray

Galatasaray tog första segern på nio raka matcher när Göztepe gästade Türk Telekom-stadion.

Efter en mållös första halvlek gjorde Marcelo Sarrachi ett drömmål för hemmalaget i den 60:e minuten. Tio minuter innan hade Gala fått straff som de fick slå två gånger. Adem Büyüks straff räddades av Beto i Göztepe-målet men domaren Koray Gencerler beslutade att straffen skulle tas om efter en VAR-granskning. Då var det Belhanda som slog den men även han missade.

I den 77:e minuten kvitterade Napoleoni till 1-1 för gästerna och det verkade som att det skulle bli ett nytt poängtapp för Gala. Det gick dock inte så långt innan Emre Akbaba gav Galatasaray ledningen på nytt i den 81:a minuten och Yunus Akgün gjorde matchens sista mål i den 97:e minuten.

Galatasaray har nu 55 poäng och en poäng upp till Besiktas på fjärdeplatsen som har derbymatch imorgon mot Fenerbahce. Göztepe har fortsatt 39 poäng och är nu elva i ligan.