Galatasaray kan köpa målvakt från konkurrent

Galatasaray behöver ny målvakt för nästa säsong då Fernando Muslera är långtidsskadad.

Nu rapporterar TRT Spor att klubben är ute efter Istanbul Basaksehirs målvakt, Volkan Babacan.

Målvakten har ett år kvar på sitt kontrakt med Istanbul Basaksehir och Galatasaray sägs förbereda ett bud på 500 000 euro för den 31-årige målvakten. Skulle Basaksehir inte gå med på summan så sägs Galatasaray förbereda ett annat alternativ i form av spelarbyte. Volkan Babacan var förstemålvakt i turkiska landslaget och Basaksehir framtill två säsonger sedan när Mert Günok tog över båda posterna. Den här säsongen har Babacan spelat fyra matcher i cupen.

Fatih Terim sägs vara intresserad av att hämta in målvakten då det var även Fatih Terim som gav Volkan Babacan chansen att stå i mål för landslaget.