Galatasaray med uttalande gällande Arda Turan och Ömer Bayram

Den senaste tiden har Arda Turan på nytt kopplats ihop med en flytt till Galatasaray samtidigt som det har rapporterats att Ömer Bayram inte har fått lön på ett halvår.Arda Turan har tidigare ryktats vara klar för Galatasaray men nu kommer klubben med ett uttalande och dementerar uppgifterna:

“Vår president Mustafa Cengiz och tränare Fatih Terim har haft ett möte och att mötet ska ha handlat gällande den professionella fotbollsspelaren Arda Turan och en transfer till vår klubb är påhitt, något möte om en transfer har inte skett.”

Uttalande gällande Ömer Bayram:

“Nyheterna gällande vår professionella fotbollsspelare Ömer Bayram inte har fått lön i sex månader är helt felaktigt. Vår spelare Ömer Bayram har fått den 9:e juni 2020 fått 400 000 turkisk lira i utbetalning och har inga andra förfallna eller utbetalningar”