Galatasaray siktar in sig på att värva Mensah

Galatasaray förbereder sig för att värva Bernard Mensah från Kayserispor.

Enligt TRT Spor så kommer Istanbulklubben sätta sig vid förhandlingsbordet med Kayserispor gällande spelaren som de ser som en ersättare till Younes Belhana – som klubben vill sälja.

Kayserispor betalade 3,4 miljoner euro till Atletico Madrdi för Mensah i början av säsongen och den spanska klubben uppges få 40% av transfersumman i en framtida försäljning. Därför vill Kayserispor sälja till ett pris där de även de går i plus när spelaren lämnar klubben.

Mensah har två år kvar på kontraktet och har en lön på 1,1 miljoner euro om året. Mensah spelade innan han köptes av Kayserispor även en säsong i Kasimpasa. På 86 ligamatcher i Turkiet har det blivit 14 mål och 16 assist.