Galatasaray uppges ha gjort klart med flera spelare

Fyra turkiska spelarprofiler kan göra comeback i Galatasaray.

Enligt TRT Spor så är Galatasaray överens med Arda Turan, Semih Kaya, Emre Colak och Caner Erkin. Samtliga har ett förflutet i Galatasaray och Semih, Arda och Emre är spelare som har kommit från klubbens akademi. Samtliga tre kommer från utländska klubbar även om Ardas senaste lag var Istanbul Basaksehir på lån så gick hans kontrakt med Barcelona ut i början av juli.

Semih Kayas kontrakt gick ut med Sparta Prag och Emre Colak hade utgående kontrakt som inte förlängdes med Deportivo la Coruna.

Caner Erkin har förhandlat med Besiktas en sista gång denna veckan och det blev klart för några dagar sedan att det inte blir någon förlängning utan att det istället står mellan Fenerbahce och Galatasaray.

Arda Turan har ständigt kopplats ihop med Galatasarat men klubben har flertalet gånger förnekat att någonting är klart eller aktuellt – även fast Fatih Terim öppnade upp för en värvning i vintras.

Semih Kayas agent har tidigare öppnat upp för att spelaren vill återvända till klubben om han får ett bud.