Hakan Calhanoglu hyllas i italiensk media

Hakan Calhanoglu hyllas i italiensk media.

Tidningen Gazetta dello Sport hyllar den turkiske mittfätlaren som ökat sin marknadsvärde från 14,5 miljoner euro till 25 miljoner euro enligt tidningens egen bedömning. Tidningen tillsammans med flera andra som Tuttosport och Correiro dello Sport (CdS) ger spelaren toppbetyg efter insatserna i de senaste matcherna för Milan.

I samband med storsegern mot Bologna skrev CdS att Hakan “inte går att stoppa” och mittfältaren har “alla de finaste och smartaste förberedda anfallen i Milan”.

Gazettan beskriver Hakan som en av de “mest pålitligaste spelarna i ett offensivt spel som springer mycket och väldigt atletisk spelare.”.

Tuttosport beskriver Hakan som en spelare som är överallt på planen som både gör mål och assist.

I den senaste matchen mot Sassulo blev det två assist för Hakan som spelade fram Ibrahimovic. Tidningen Gazetta dello Sport lyfter fram de två spelarnas fantastiska samarbete och lyfter även fram deras vänskap utanför planen som kan vara en av anledningen till det goda samarbetet.

Med prestationerna som Hakan visat sedan återstarten av ligan är det en fråga om Milan kan hålla kvar den turkiske mittfältaren när transferfönstret öppnar, skriver Gazetto dello Sport.