Hakan Calhanoglu uppges överväga flytt i sommar

Stannar Hakan Calhanoglu i Milan?Frågorna och turerna har varit många kring den turkiska mittfältaren som har varit Milans poänghetaste spelare efter återstarten av Serie A.

Förra månaden öppnades det upp för en flytt ifrån Milan av både spelaren och spelarens agent.

I dagarna har transferfrågan återigen lyfts upp och enligt Gazetta dello Sport så är Hakan Calhanoglu inte så speciellt sugen på att skriva ett nytt kontrakt med Milan. 26-årige Calhanoglu har ett kontrakt som går ut nästa sommar och sägs vara intresserad av en flytt tillbaka till Bundesliga.

Enligt nyheten så är RB Leipzig och Hertha Berlin redo att värva Hakan Calhanoglu om det skulle bli möjligt med en transfer. Det råder ett stort intresse för vart Hakans framtid ligger då mittfältaren har varit en av Milans bästa spelare sedan återstarten och gjort 4 mål samt 7 assist sedan juni.