Irfan Buz lämnar Bursaspor

Bursaspor missade chansen att ta sig upp till Süper Lig som var målet den här säsongen.

Nu har tränare Irfan Buz meddelat att han har lämnat klubben.

Irfan Buz tog över klubben den 24 juni med målet att ta sig tillbaka till Süper Lig och tränade laget i sex matcher. Fyra av dessa matcher var i ligaspelets sista fyra omgångar där det blev tre raka vinster och ett kryss vilket garanterade en playoff-plats. I playoffen förlorade dock Bursaspor Adana Demirspor i semifinalerna.

– Utan att förvänta något så avslutar jag det här jobbet i och med att säsongen är över. Jag hoppas att vårt Bursaspor når sina förtjänade framgångar inom en snar framtid. Jag vill tacka klubbens presidenten, stadens borgmästare, vår ledning, klubbpersonalen och fotbollsspelarna för all deras stöd och även de stora supportrarna till Bursaspor. Jag skickar min kärlek och respekt till Bursaspor föreningen. Mitt hjärta kommer alltid vara med denna staden, sade Irfan Buz.