Irfan Can uppges vara överens med spansk klubb – Galatasaray också intresserade

Irfan Can Kahveci är en jagad spelare i Istanbul Basaksehir.

Den turkiske mittfältaren har i dagarna uttryckt sin önskan om att spela i Europa nästa säsong och Fenerbahce uppges ha stort intresse för spelaren. Enligt Habertürk så har även Galatasaray gett sig in i jakten på den turkiske landslagsmannen.

Däremot rapporterar även Habertürk att spelaren ska ha kommit överens med Sevilla.

Spelarens agent ska ha kommit överens om ett kontrakt med Sevilla och nu återstår det bara att den spanska klubben kommer överens med Istanbul Basaksehir. Agenten ska även ha träffat Galatasaray i efterhand då klubben verkligen ska ha viljat se över möjligheten att värva Irfan Can. Dock ska spelarens krav varit på löner varit för höga, enligt Habertürk.