Istanbul Basaksehir 2-0 Denizlispor: Ny seger för ligaledaren

Istanbul Basaksehir ångar på och tog en ny seger under tisdagskvällen.

Denizlispor besegrades med 2-0 men målen kom sent. Efter en mållös första halvlek där hemmalaget Basaksehir låg på för att hitta målet så kom det istället i den 65:e minuten genom Enzo Crivelli. Fransmannen nickade in bollen på Irfan Can Kahvecis hörna och stort jubel bröt ut bland laget.

I den 77:e minuten fick Basaksehir straff efter en VAR-granskning. Enzo Crivelli var återigen inblandad när hans inlägg från vänster hade tagit på Mustafa Yumlus arm i straffområdet. Edin Visca förvaltade straffen utan några bekymmer och gjorde matchens sista mål.

Basaksehir sätter press på Trabzonspor som nu måste vinna matchen för att fortsätta haka på Basaksehir i toppen. Istanbul Basaksehir är just nu uppe på 66 poäng med fem poäng ner till Trabzonspor som möter Antalyaspor imorgon.