Konkurrent intresserad av Okay Yokuslu

Okay Yokuslu lämnade Trabzonspor för Celta Vigo sommaren 2018 för sex miljoner euro. Nu kan 26-åringen var på väg att byta klubb.

Det var spanska tidningen AS som först kom med uppgifterna att Sevillas sportchef, Monchi, är intresserad av att hämta in Okay Yokuslu och sedan har de andra sporttidningarna i Spanien hakat på och rapporterat samma sak.

Enligt uppgifter så tycker Monchi att den defensive mittfältaren passar in perfekt i det spelsystem och spelidé som Sevilla har. Det kan dock bli en dyr affär för Sevilla om klubben inte kommer överens med Celta Vigo. Okays utköpsklausul ligger på 40 miljoner euro och han har ett kontrakt till 2023.

Celta Vigo spelar just nu för att stanna kvar i La Liga och har 34 poäng och ligger på en sjuttonde plats. Okay har tidigare i sommar inte velat prata om sin framtid.