Lille är nära en fjärde turkisk spelare!

Lille kan snart ha fyra turkiska spelare i sitt lag.

För två år sedan värvades Mehmet Zeki Celik och förra sommaren hämtades Yusuf Yazici in från Trabzonspor. Nu är även Burak Yilmaz klar och allt som återstår är en officiell presentation av den turkiske anfallaren.

Men det stannar inte där. Enligt flera trovärdiga uppgifter i turkiska medier och även transferexperten & Sky Sport-journalisten Fabrizio Romano, så är Lille nära att värva en fjärde turkisk spelare.

Det rör sig om Galatasarays unga talanglöfte, Mustafa Kapi. Klubbarna ska vara i långt gångna förhandlingar och nära en överenskommelse för den 17-årige innermittfältaren som varit utanför truppen i fem månader hos Galatasaray.

Spelaren har valt att inte förlänga sitt kontrakt med klubben som gick ut den 30:e juni denna sommaren och gjorde debut för A-laget  i en segermatch mot Sivasspor som slutade 4-2 den 23 december 2018. Han blev den yngste debutanten för klubben någonsin med sina 16 år, 4 månader och 15 dagar. De senaste året spelade han i Galatasarays U19 och gjorde 16 matcher. Galatasray uppges få runt 250 000 euro som utbildningsbidrag.

 

LÄS OCKSÅ:

Burak Yilmaz överens med Lille