Madrid-klubb uppges vara intresserad av Enes Ünal

Flyttar Enes Ünal till Spaniens huvudstad?

Anfallaren har den här säsongen varit utlånad till Real Valladolid och återvänder nu till Villareal. Däremot verkar det inte bli någon fortsättning enligt spansk press som skriver att den turkiske anfallaren kan vara på väg till Madrid.

23-åringen kom till Villareal sommaren 2017 och skrev på ett femårskontrakt. De senaste två säsongerna har han förutom en utlåning till Valladolid även varit utlånad till Levante.

Den här säsongen har landslagsanfallaren gjort åtta mål på 35 matcher för Valladolid. Villareal uppges vilja sälja spelaren som de köpte för 14 miljoner euro från Manchester City och kräver minst 10 miljoner euro – en summa som Real Valladolid har meddelat att de inte tänker betala.

Madrid-klubben och ligakonkurrenten Getafe sägs vara intresserade och ska ha erbjudit mindre än tio miljoner euro i sitt första bud men uppges även vara beredda på att möta Villareals krav.

Skulle en flytt till Getafe bli av så kommer klubben bli Enes Ünals fjärde spanska klubb i karriären.

Enes Ünal var den yngste debutanten någonsin i Süper Lig när han fick debutera för Bursaspor 2013 som 16-åring. Han blev utlandsproffs vid 18 års ålder när Manchester City köpte honom 2015 för 4,4 miljoner euro. Enes fick aldrig riktigt chansen i klubben och lånades istället ut till KRC Genk, NAC Breda och Twente innan han såldes till Villareal.

Sin bästa säsong hittills har Enes haft i Twente där det blev 19 mål och 4 assist på 33 matcher säsongen 2016/2017.