Martin Skrtel: “Jag har nobbat flera bud”

Martin Skrtel är turkisk mästare nu.

Den slovakiske mittbacken har haft sitt fjärde år i Turkiet och sitt första år i Istanbul Basaksehir. Förra sommaren lämnade slovaken Fenerbahce efter tre år för Atalanta där det inte blev längre än en månad i den italienska klubben.

Den här säsongen har Skrtel varit en av Basaksehirs viktigaste spelare och den 35-årige mittbacken bekräftar att det finns intresse:

– Jag fick ett seriöst bud från Sparta Prag men jag godkände inte det. Jag har fått bud från andra klubbar också, bland annat Slovakien och andra länder. Jag är förvånad av det stora intresset med tanke på min ålder och i den här åldern är jag inte ute efter att ta stora chanser mer som förra året, sade mittbacken till tjeckisk media enligt Fotomac.