Martin Skrtel om nobben från Fenerbahce

Den slovakiske mittbacken Martin Skrtel medger att han blev besviken när han fick reda på att Fenerbahce inte skulle förlänga hans kontrakt.

På ett program med ligamästarna Istanbul Basaksehir på beIN Sports så förklarade Skrtel varför han lämnade Fenerbahce:

– Jag var ledsen över att mitt kontrakt med Fenerbahce inte förlängdes. Jag spelade där i tre år. Jag hade vant mig med Istanbul, min familj likaså. Jag förhandlade med Fenerbahce i 2-3 månader. Vi gick igenom flera kontraktsförslag, vi hade olika åsikter och kunde inte komma fram till en lösning. Plötsligt så valde de att inte förnya kontraktet. Det var inte bara jag, det var ett antal spelare till som inte fick förlängt heller.

I och med han inte förlängde med Fenerbahce så blev han istället ligamästare med Basaksehir:

– Allt har sin mening i livet. Det här beslutet (från Fenerbahce att inte förlänga kontraktet) öppnade dörren för att först flytta till Italien och sedan öppnades dörren till Basaksehir för att bli ligamästare här, sade Martin Skrtel.