Mehmet Topal historisk – vunnit ligan med tre olika lag

Den turkiske mittfältaren Mehmet Topal är historisk och har skapat ett nytt rekord i Turkiet.

Den 34-årige mittfältaren vann ligan med Galatasaray 2007-2008 och med Fenerbahce 2013-2014. Igår blev Mehmet Topal ligamästare med Istanbul Basaksehir och är således den första och enda spelaren som har vunnit ligan med tre olika lag.

– Ikväll är en av de bästa kvällarna i mitt liv. Rekordet är inte viktigt. Sedan dagen jag kom hit har det varti en fin stämning och atmosfär här. Vi har fått det vi har förtjänat enligt mig. Jag gratulerar även de andra lagen och önskar de lagen som åkt ur en snabb återhämtning.

Mehmet Topal är även historisk då han är den första spelaren i Europa under 2000-talet att vinna en fotbollsliga med tre olika i samma land.

LÄS OCKSÅ: 

Mehmet Topal kan bli historisk med Istanbul Basaksehir