Merih Demiral tillbaka i träning med resten av laget

Nyheten som många har väntat på är här.

Merih Demiral är tillbaka i full träning med resten av truppen i Juventus. Den turkiske mittbacken skadade sig i en ligamatch mot Roma i vintras (i en match där han gjorde sitt första mål för klubben) och röntgen bilderna visade att Merih hade drabbats av dubbla knäskador.

En operation för vänstra knäet höll landslagsspelaren under hela våren och prognoserna pekade på 6-7 månaders vila och rehab. I slutet av maj återvände Merih till planen med individuell träning på gräs och i junimånad sade spelaren själv att han snart är tillbaka på fotbollsplanen.

Merih Demiral var med på dagens träning där de som inte spelade mot Atalanta körde full träning medan de som var involverade i matchen körde lugnare träning.