Mert Müldürs Sassulo fick nöja sig med oavgjort mot Juventus

Mert Müldür spelade hela matchen när Sassulo kryssade mot Juventus.

I Juventus fanns Merih Demiral med i matchtruppen för första gången på sex månader efter sin knäskada. Demiral satt på bänken hela matchen och får vänta på comebacken lite till som inte blev av under onsdagskvällen mot den förra klubben. Däremot lär den inte dröja länge till om Juventus inte för ordning på defensiven. Det blev nämligen hela 3-3 och Sassulo var närmast segern i slutet där målvakten Szcezny testades flertalet gånger och stod för jätteräddningar genom hela matchen.

Bland annat så gjorde den polske målvakten en jätteräddning på ett fint skott av Mert Müldür. Just Mert Müldür var en av planens bättre spelare trots att hans lag släppte in tre mål. Den unge högerbacken var bland annat inblandad i Sassulos första mål när han tog bollen från egen planhalva och avancerade framåt med bollen. Det var först när turken närmade sig Juves straffområde som motståndarna kunde bryta löpningen men bollen hamnade ändå hos Sassulo som genom Filip Djurici kunde reducera till 2-1 i den 29:e minuten.

Juve hade varit effektiva i början av matchen och gjort två mål i de första tolv minuterna av matchen. Sassulo skulle visa sig vara effektivare när de vände matchen på tre minuter i andra halvlek.

Deomenico Berardi satte kvitteringen i den 51:a minuten på frispark och tre minuter senare spelade han fram Fransesco Caputo (som spelade fram till första målet för hemmalaget) i den 54:e minuten. Sassulo ledde 3-2 framtill att Alex Sandro kvitterade för gästerna på hörna.

Båda lagen hade chanser att göra ett fjärde mål och vinna matchen.

Juventus är fortsatt etta trots poängtappet. De regerande mästarna har sju poäng ner till tvåan Atalanta som har gått om Lazio i tabellen som återigen tappade poäng, denna gången mot Udinese när matchen slutade mållös.

Sassulo fortsätter att gå starkt och är nu uppe i sju raka matcher utan förlust. Laget har vunnit fyra av matcherna:  Fiorentina (3-1) , Bologna (2-1), Lecce (4-2) och mot Lazio (2-1) som är inblandade i guldstriden. Utöver det oavgjorda resultat med Juve så har de övriga kryssen kommit mot Inter och Verona, två matcher som också slutade 3-3. Senaste förlusten var mot Atalana den 21:a juni som slutade 4-1 mot nuvarande ligatvåan. Sassulo är åtta i ligan med 47 poäng och sex poäng bakom Milan, i nästa match väntar Cagliari på bortaplan medan Juventus tar sig an Lazio.