Nuri Sahin har lämnat Werder Bremen

Framtiden är oviss för Nuri Sahin, däremot är det rätt så klart att det inte blir någon fortsättning i Werder Bremen för Nuri Sahin som nu är free transfer.

I tysk press har det nu rapporterats att en flytt till Fenerbahce eller USA är aktuellt och som med högsta sannolikhet blir nästa destination för den turkiske mittfältaren.

Anledningen till varför att Nuri Sahin nu inte kommer fortsätta i Bremen sägs vara på grund av ett bråk med tränaren Florian Kohfeldt. Nuri ska enligt rapporterna ignorerat tränarens taktikgenomgångar samtidigt som klubben ville att spelaren skulle ta mer ansvar utanför fotbollsplanen – något som mittfältaren sällan ska ha gjort enligt rapporterna.

Nuri värvades in till klubben förra sommaren och var given och en av lagets viktigaste spelare framtill mitten av februari. Klubben hade även en option att förlägna kontraktet med ett år men valde att inte utnyttja klausulen. Nuri och tränaren ska även ha bråkat under den här perioden.  Därefter har den 31-årige mittfältaren varit petad resten och drogs med en höft skada i de sista veckorna.

Sedan Bundesliga har spelats klart och de facto att Nuris kontrakt har gått ut med klubben, så har spelaren inte gått ut med något uttalande eller någon delning på sociala medier för den här säsongen.

Enligt tysk media så lutar det åt en flytt till Fenerbahce eller USA för Nuri Sahin.