Spansk media: Mesut Özil kan hamna i turkisk toppklubb

Den välkända spanska tidningen AS rapporterar att Mesut Özils nästa klubb är i Turkiet.

Däremot är det dock nästa sommar som detta kommer är aktuellt eftersom det är då hans kontrakt med Arsenal går ut. AS skriver att Istanbul Basaksehir kan snuva Fenerbahce på playmakern och sägs ha råd nästa sommar i samband med de bonuspengar de kommer att få om de deltar i Champions League den kommande säsongen.

Enligt den spanska tidningen så är Mesut Özil öppen för en flytt till Istanbul Basaksehir och tidningen skriver även att det skulle vara ett steg i rätt riktning för att få fart på karriären igen. När kontraktet med Arsenal går ut så kommer Basaksehir att erbjuda ett kontraktsförslag till den tidigare tyske landslagsmannen.

Istanbul Basaksehir bekräftade 2018 att de ville ha Özil men den 31-årige mittfältaren meddelade att han skulle stanna i Arsenal.

På senare tid har Özil kopplats ihop väldigt mycket med Fenerbahce och Özil själv har bekräftat att han en dag skulle vilja spela i Turkiet.