Spansk profil på väg till Besiktas?

Enligt spanska medier har Besiktas lagt ett officiellt bud på Santi Cazorla.

Den 35-årige spanske mittfältaren ska ha erbjudits ett tvåårsavtal och även Al-Sadd, där Xavi är tränare, ska vara intresserade.

Spelarens kontrakt med Villareal går ut efter säsongen och är öppen för flytt utomlands. Enligt uppgifter så vill spelaren se till att Villareal tar en Champions League-plats och ska samtidigt vara intresserad av en flytt till Turkiet.

Santi Cazorla har på 34 matcher gjort 12 mål och 9 assist för Villareal den här säsongen. Cazorla slog igenom i Villareal innan han blev såld till Malaga för mer än 20 miljoner euro och sedan gick flyttlasset vidare till Arsenal där han spelade i sex år innan det blev comeback i Villareal.

Den spanske mittfältaren har även gjort 81 landskamper och 15 mål för Spaniens landslag.