Talangen bekräftar bud från Besiktas: “Det gör mig glad”

Besiktas jagar nya spelare inför säsongen.

Bland annat har klubben kontakt med Kayserispor gällande Bernard Mensah men det är inte den enda spelaren från klubben som intresserar Istanbulklubben.

17-årige Mehmet Eray Özberk är också på tapeten för Besiktas, spelaren själv bekräftar intresset:

– Om jag ska lämna Kayserispor så ska det vara för en klubb där jag kommer få speltid och där jag kan fortsätta visa upp mig. När jag fick höra att Besiktas är intresserade av mig och att de hade meddelat sitt intresse och frågat om mig till min klubb så blev jag mycket glad. Det betyder att jag är på rätt väg. Det här budet påminde mig att jag måste jobba mycket hårt. Att jag har fått ett sådant bud medan jag fortfarande är i början av min karriär gjorde mig mycket glad. Jag tror jag kan ta mig långt i karriären om jag jobbar hårt. Jag ska göra allt jag kan.

Den offensive mittfältaren tillhör Kayserispors ungdomslag och skrev på ett proffessionellt kontrakt med klubben förra året. Han kom till klubben genom provträningar som hölls för ungdomar i staden och där han blev handplockad av över 500 spelare som visade upp sig för klubben.

Mehmet Eray har även hunnit med att spela tre landskamper för Turkiets U16-landslag.

Talangen påpekar även att drömmen är att spela för herrlandslaget och att han tror att Kayserispor lyckas hålla sig kvar i högstaligan den här säsongen. Mehmet Eray har gjort en match i A-laget som kom i turkiska cupen.