Transfersumman av Istanbul Basaksehirs startelva mot Denizlispor

Istanbul Basaksehir tog en ny seger under tisdagskvällen mot Denizlispor. Journalisten Ceyhun Kuburlu har uppmärksammat Basaksehirs startelva mot Denizlispor och där enbart fyra spelare har köpts, resten har hämtats in gratis utan någon övergångssumma:

Mert Günok – free transfer

Junior Caicara – 3 miljoner euro

Ponck – free transfer

Martin Skrtel – free transfer

Gael Clichy – free transfer

Edin Visca – 400 000 euro

Irfan Can Kahveci – 1,6 miljoner euro

Mehmet Topal – free transfer

Danijel Aleksic – free transfer

Enzo Crivelli – 2,7 miljoner euro

Demba Ba – free transfer

———————————————–

Enbart fyra spelare från startelvan kostade Istanbul Basaksehir i övergångsbetalningar, resten har klubben värvat på free transfer. Det enda som har beräknats i det här är övergångssummor, d.v.s prislappen för spelaren som har betalats till deras senaste klubb. Spelarnas löner samt sign-on bonusar är exkluderade från beräkningen.