“Turkisk och spansk storklubb vill ha Irfan Can”

Irfan Can Kahveci var en av planens bästa spelare igen när Basaksehir besegrade Denizlispor.

Han spelade fram till 1-0 målet och gjorde sin femte assist den här säsongen. Efter matchen sade journalisten Senad Ok att stora klubbar drar i innermittfältaren samt vad Istanbul Basaksehir vill ha för den turkiske landslagsmannen:

– Sevilla ville ha Irfan. Basaksehir ville ha 12 miljoner euro och gick ner till 10. Fenerbahce vill ha honom. Både Irfan och hans agent kommer att försöka få till en flytt till Europa. Om det inte blir Europa så tror jag att en transfer till Fenerbahce är bara möjlig om de erbjuder pengar + spelarbyte, sade Senad Ok i Tivibu Spor.

Irfan Can Kahveci har den här säsongen gjort 6 mål och 5 assist på 36 matcher.

LÄS OCKSÅ:

Irfan Cans agent ger besked om spelarens framtid

Irfan Can Kahveci kopplas ihop med spansk storklubb