Turkiska storklubben förbereder sig för att värva Kaan Ayhan

Den turkiske landslagsbacken kan snart hamna i Süper Lig.

Kaan Ayhan har kopplats ihop med en flytt till den turkiska ligan sedan i våras och enligt TRT Spor så förbereder sig Galatasaray för att värva mittbacken som även kan lira ytterback och defensiv mittfältare.

Försvararen var en av Fortuna Düsseldorfs bästa spelare men laget lyckades inte hålla sig kvar i Bundesliga den gångna säsongen. Galatasaray uppges vilja sälja Maicon för tre miljoner euro och värva Kaan Ayhan som ersättare. Galatasaray förväntar sig ett bud på 3 miljoner euro för Maicon där Al Nassr sägs överväga ett bud för spelaren.

Fatih Terim ser Kaan Ayhan lite av en allround spelare till försvaret och klubben har tidigare tappat Mariano som nu har återvänt till Brasilien.