Två Besiktas spelare tidigare testade positiv för corona – spelat klart för säsongen

Besiktas har meddelat att två spelare i truppen har spelat klart för säsongen per protokoll från Turkiska fotbollförbundet.
Adem Ljajic och Umut Nayir har tidigare testats positiv för covid-19, den 24 juni 2020. I de senaste testerna som utfördes 14-15 juli så har båda spelarna testats negativt för covid-19 och har inte visat några symptomer, meddelar Besiktas.

Däremot har spelarna spelat klart för säsongen och kommer inte vara med i två kvarstående matcherna i ordning med Turkiska fotbollförbundets protokoller som tagits fram i samband med covid-19.

I veckan meddelade Besiktas även att den spanske försvararen Victor Ruiz har lämnat klubben efter att spelarens kontrakt har gått ut. Spelaren är den andra utländske spelaren som lämnat klubben i sommar efter Loris Karius.