Två engelska klubbar sägs vilja ha Demiral – Juve uppges ha nobbat bud

Merih Demiral är tillbaka från skada och väntar på att göra en efterlängtad comeback.

Intresset kvarstår för den turkiske mittbacken som är tillbaka i matchtrupperna för Juventus. Gazetta dello Sport-journalisten Nicolo Schira skriver att Leicester City och Wolverhampton är intresserade.

Däremot sägs det att Juventus inte vill sälja mittbacken och att klubben ska ha nobbat ett bud på 30 miljoner euro + bonusar för 22-åringen. Flertalet klubbar har sedan förra sommaren visat intresse för Merih Demiral, bland annat Milan lade ett bud sent i somras och det rapporterades även om ett konkret intresse från Manchester United och Atletico Madrid under samma tidpunkt.

Flertalet klubbar har kopplats ihop med Merih Demiral och runt vintras rapporterades det att Leicester ska ha fått ett bud nobbat av den italienska klubben.