Tysk klubb öppnar upp för att värva Arda Turan

Arda Turan till Tyskland?

Det skulle vara möjligt om Hannover-tränaren Kenan Kocak fick som han ville och om Arda vill spela i 2. Bundesliga.

Kenan Kocak som är tränare för Hannover 96 har sagt att han vill ha Arda i sitt lag och svarade även på frågan om han har fått förfrågan från turkiska lag samt den utländska spelarkvoten som ska införas:

– Den spelarkvot som nu kommer införas i Turkiet gällande utländska spelare kommer inte bli lösningen på problemen. Självklart har jag möten och pratar med personer i turkiska klubbar och träffar klubbarna men etiskt vore det inte rätt att säga vilka klubbar jag har kontakt med. Om det är möjligt ekonomiskt, så skulle vi vilja ha Arda Turan i vår trupp, sade Kenan Kocak till TRT Spor.

Kenan Kocak tog över Hannover 96 i den 14:e omgången av 2. Bundesliga och har hyllats för sitt arbete i klubben. Hannover hade enbart tagit tre segrar i de inledande 14 matcherna och med Kenan så har laget tagit 10 vinster och spelat fyra oavgjorda matcher på 21 matcher såhär långt.