Ugurcan Cakir uppges vara nära engelsk storklubb

Ugurcan Cakirs nästa destination kan mycket väl bli Premier League i England.

Sedan tidigare har det bekräftats från personer nära Ugurcan Cakir att Liverpool är intresserade av målvakten. Tidigare har det rapporterats att Roma,Benfica, Tottenham och Arsenal är klubbar som också följer Trabzonspors 24-årige spelare.

Nu rapporterar turkiska Haber 365 att Chelsea och Trabzonspor är överens om priset för Ugurcan Cakir. Klubbarna ska ha kommit överens om en prislapp på 33 miljoner euro.

Det återstår att se om spelaren och klubben är överens, några uppgifter om det nämner inte Haber 365. Något som talar för att det skulle finnas ett konkret intresse för spelaren samt den starka kopplingen till England är att förre Chelsea-tränaren och spelare Eddie Newton, är nu assisterande tränare i Trabzonspor.

Att Chelsea jagar en målvakt är heller inte en hemlighet. Återstår att se vart Ugurcan Cakir hamnar eller om han blir kvar i Trabzonspor.