Yeni Malatyaspor 0-1 Besiktas: Caner Erkin avgjorde på straff

Besiktas gör upp om europa-platserna i ligan och tog under måndagskvällen en viktig trea borta mot Yeni Malatyaspor.

Ryktenas man, Caner Erkin, avgjorde på straff med matchens enda mål i den 52:a minuten. Det var ett Besiktas som kom till matchen utan Kevin Prince Boateng och Burak Yilmaz som båda var utanför truppen på grund av skada och även Adem Ljajic var borta.

Gästerna lyckades hålla nollan och vinna med uddamålet och tog där med tre viktiga poäng i jakten på att sluta topp fyra och ta en europaplats. Besiktas har nu 56 poäng och ligger fyra med en poäng upp till trean Sivasspor.

Yeni Malatyaspor ligger precis ovanför strecket med 32 poäng, det är lika mycket som Rizespor och Kayserispor som också har 32 poäng vardera men sämre målskillnad än Malatyaspor.