Ahmet Agaoglu om Ugurcan Cakir: “Vi skrattar bara åt dessa nyheter”

Ugurcan Cakir är en spelare som har dragit till sig många under säsongen.

Målvakten har haft flera lag på plats som har scoutat honom. Enligt flera medier i Turkiet och utomlands så är det Liverpool, Chelsea och Sheffield United som har visat störst intresse. Den senaste tiden har det spekulerats att Cakir har valt att tacka ja till en klubb i de brittiska öarna.

Nu talar klubbpresidenten för Trabzonspor, Ahmet Agaoglu, ut om målvakten och säger att de inte har fått något bud:

– Varken Ugurcans agent eller ledningen har fått ett officiellt bud. Dessa nyheter publiceras enbart för att slita ut på Trabzonspor. Jag pratade med Ugurcan för en kort stund sedan. Jag sade “min son, jag hörde att du har haft en övergång till England, hoppas det går bra, när man lämnar brukar man säga hejdå och be om välsignelse”. Ugurcan svarade med att säga “Jag hoppas ni får det ni vill, ni har sålt mig utan att meddela mig”.

Vi skrattar bara åt dessa nyheterna, sade Ahmet Agaoglu till TRT Spor.