Anfallsalternativen till Balotelli för Besiktas

Besiktas sägs vara överens med Mario Balotelli.

Än är det dock inte klart att det blir just Balotelli som blir lagets nye nummer nio.

Enligt TRT Spor så kommer klubbledningen att träffa spelarens representanter en sista gång för att lösa de kvarstående detaljerna i överenskommelsen och hur de ska sprida ut lönebetalningarna. Balotelli kommer att erbjudas ett kontrakt värt 1 miljon euro i garantilön och 1,5 miljoner euro i olika prestationsbonusar.

Skulle Balotelli  inte gå med på betalningsformationen så är huvudalternativet Papiss Cisse. Huvudtränaren Sergen Yalcin är väldigt positiv till en värvning av sin förra anfallsspelare.

Samtidigt så sägs Ze Luis fortfarande vara ett alternativ och att klubben inte gett upp Porto-anfallaren. Spelaren tod för 7 mål på 19 ligamatcher i Portugal och Besiktas är intresserade främst av ett lån samtidigt som Ze Luis ämnar att stanna i Porto.