Antalyaspor bekräftar förhandlingar med Nuri Sahin

Antalyaspors tränare, Tamer Tuna,  bekräftar intresset för Nuri Şahin.

Klubben siktar in sig på inhemska spelare och Nuri Sahin som har representerat Turkiets landslag kan nu vara nära att ta steget till Süper Lig:

– Jag har träffat Nuri Şahin. Vi har direkta samtal med varje spelare vi vill ha hit. Vi måste förstå och veta vad han vill. Det är inte bara en övergång. När sådana spelare anländer, kan de addera värde till laget och bidra som förebild till de övriga spelarna. Han är en bra spelare och har bra egenskaper. Han är en mycket bra passningsspelare och är en ledare. Det är en spelare vi har varit intresserad av och vi förhandlar just nu. Det är en process som pågår och båda parterna behöver komma överens. Framförallt om det ekonomiska och det är även viktigt att Nuri själv vill komma hit. Det ser positivt ut men ingenting är klart än.

Tamer Tuna slog även fast att de är en av tre klubbar som spelar flest inhemska spelare i laget.