Aykut Kocaman tackade nej till tränarjobbet i Kasimpasa

Kasimpasa är på tränarjakt efter att ha gått skilda vägar med Fuat Capa efter förra säsongens slut.

Enligt beIN Sports ska Kasimpasa ha varit i kontakt med Aykut Kocaman som uppges ha tackat nej med anledningen att han inte har några planer på att träna någon klubb den närmaste framtiden.

Aykut Kocaman var senast tränare i Konyaspor vilket var hans tredje sejour i klubben efter att ha lett klubben till historisk cupguld under andra sejouren säsongen 2016/17 men avgick i februari tidigare i år efter en tid av dålig resultat.

Han har även varit tränare i Istanbulspor, Malatyaspor, Ankaraspor och Fenerbahce (två sejourer). Förutom cupguldet med Konyaspor har han även lett Fenerbahce till ligaguld säsongen 2010/11 och cupguld säsongerna 2011/12 samt 2012/13. Han nådde även framgång i Europa-spelet säsongen 2012/13 med Fenerbahce när klubben nådde semifinal i Europa League.

Kasimpasa går nu vidare i jakten på en ny tränare.