Badou Ndiaye på väg till Besiktas

Besiktas har växlat upp på transfermarknaden. Nu uppges Badou Ndiaye vara på väg till klubben.

Besiktas gjorde nyligen klart med vänsterbacken Fabrice N’Sakala och mittbacken Welinton som båda anslöt på fri transfer efter att deras kontrakt med Alanyaspor gått ut. Läs mer på länktipsen.

Under lördagen uppgavs att högerbacken David Santon och mittfältaren Bernard Mensah är så gott som klara för en flytt. Läs mer på länktipset.

Vad gäller Mensah så förväntas han resa till Istanbul under söndagskvällen för att göra klart med en övergång som gäller ett lån från Kayserispor.

Nu kan ännu en mittfältare vara på väg in. Enligt NTV Spor har Besiktas vänt blickarna mot England och Stoke City, klubben som Badou Ndiaye tillhör men inte ingår i framtidsplanerna. Ndiaye som tidigare har spelat för Osmanlispor och Galatasaray i Turkiet anslöt på lån till Trabzonspor i januari tidigare i år och nu är han på väg att på nytt lånas ut till en turkisk klubb.

NTV Spor skriver att Besiktas vill låna Ndiaye för 2 miljoner Euro under två säsonger och därefter ha köpoption på honom. Ndiaye spelade förra säsongen 23 tävlingsmatcher för Trabzonspor och gjorde 1 mål samt 6 assist på dessa matcher.