Besiktas förlänger kontraktet med Atiba Hutchinson

Besiktas och Atiba Hutchinson har kommit överens om det nya kontraktet.

Spelaren har accepterat klubbens krav och har skrivit på för ett år. Den kanadensiske mittfältaren var tydlig meda att han ville fortsätta med klubben och förhandlade detaljerna med klubben utan accepterade det klubben erbjöd med en lön på 500 000 euro + bonusar.

37-årige Atiba Hutchinson har ett förflutet inom svensk fotboll då han har spelat i Östers IF mellan 2003-2005 och i Helsingborgs IF mellan 2005-2006 innan han såldes till FC Köpenhamn i Danmark. Därefter blev det PSV Eindhoven innan Besiktas köpte Atiba sommaren 2013 på free transfer.

Atiba har även 84 landskamper för Kanadas landslag som han debuterade för 2003. Mittfältaren har spelat sju säsonger i Besiktas och kommer nu gå in på sin åttonde säsong i klubben.

15-08-2020:

Atiba Hutchinson lade upp en bild på sitt Instagram-konto under lördagen med texten: “Kontraktet är klar. Jag är mycket glad över att få spela ytterligare en säsong i den här underbara klubben. Tack för allt, vi fortsätter!”

Även klubben har gått ut med ett officiellt meddelande om att Hutchinson har skrivit på för säsongen 2020-21.