Besiktas med ett bud till Moncao för Onyekuru – siktar in sig på ny anfallare

Besiktas försöker fortfarande få in några fler namn och få fler spelare redo inför mötet mot PAOK i Champions League-kvalet.

Enligt de senaste uppgifterna så har Besiktas tagit kontakt med AS Monaco gällande yttern Henry Onyekuru. Besiktas som har kopplats ihop med Onyekuru under en tid, ska har erbjudit ett låneavtal. Onyekuru har kontrakt med Monaco och har varit utlånad till Galatasaray de senaste två säsongerna.

Beslutet om att låna ut spelaren igen eller inte sägs ligga hos den nye tränaren Robert Moreno. Besiktas uppges vänta på beslutet från klubben innan de eventuellt börjar förhandla med andra spelare till samma position.

Samtidigt rapporterar TRT Spor att Besiktas återigen har roterat i jakten på anfallsspelare. Det nya målet är just nu att värva Fode Koita från Kasimpasa. Klubben förväntas komma med ett bud de kommande dagarna. 29-årige Koita stod för 12 mål och 5 assist på 24 ligamatcher för Kasimpasa förra säsongen.