Besiktas ser över truppen: Spelare som kan lämna

Besiktas kommer se över truppen igen och diskutera framtiden med flertalet spelare.

För att kunna värva in spelare så behöver klubben göra sig av med spelare, i synnerhet med spelare som har hög lön för att frigöra mer utrymme i budgeten.

Klubben förbereder sig för att träffa Roco, Isimat-Mirin och Douglas för att avbryta kontrakten i förväg. Med Roco har klubben tidigare försökt bryta avtalet utan någon framgång. Isimat-Mirin och Douglas har fått bud från andra klubbar enligt TRT Spor men inte erbjudits samma lön och vill därför inte lämna klubben. Besiktas vill lösa av spelaren för att frigöra utrymme i budgeten för nya transfers och hoppas lösa detta inom en vecka.

Efter det är planen att diskutera återigen med de högavlönade spelarna i klubben enligt TRT Spor. Spelarna det rör sig om är Domagoj Vida, Jeremain Lens, Adem Ljajic och Oguzhan Özyakup som klubben vill uppdatera kontrakten med.