Besiktas uppges trappa upp jakten på Balotelli

Blir det Mario Balotelli som ersätter Burak Yilmaz i Besiktas?

Vi har tidigare skrivit om att Besiktas arbetar intensivt med att värva en ny anfallare efter att Burak Yilmaz lämnat för Lille.

Av de nämnda spelarna på länktipset uppges Mario Balotelli vara förstavalet och klubbens värvningsansvarig Erdal Torunogullari är i förhandlingar med Balotelli och hans företrädare. Balotelli sägs vara positiv till en flytt till Turkiet och att Besiktas ska kvala till Champions League är något som lockar.

Den 29-årige italienska stjärnan uppges vilja ha ett kontrakt på minst två år och en lön på 2,5 miljoner Euro per år men ledningen i Besiktas vill pga det ekonomiska läget inte ge en högre lön än på 1,5 miljoner Euro till blivande stjärnvärvningar och därav uppges förhandlingarna fortsätta.

Balotelli spelade den senaste säsonger i Brescia där han gjorde 5 mål på 19 matcher i Serie A.