Cengiz Ünders flytt till Napoli: Roma med nytt bud

Cengiz Ünders flytt till Napoli har ännu inte gått igenom.

Flytten som i princip var klar och där bara smådetaljer fattades har dröjt under hela sommaren.

Det är fortsatt aktuellt med ett spelarbyte där Ünder går till Napoli och där polske anfallaren Arkadiusz Milik går åt motsatt håll (till Roma). Däremot har det inte räckt med bara ett spelarbyte för klubbpresidenten i Napoli som värderar Milik till 40 miljoner  euro. Napoli värderar Cengiz till 30 miljoner euro och Roma som har bekymmer med Financial Fair Play vill inte betala de extra tio miljoner euro som Napoli kräver.

Därför vill nu Romklubben även erbjuda Alessio Riccardi från akademin i affären. Roma vill ersätta Dzeko med Milik samtidigt som Napoli kommer få in Cengiz Ünder och Alessio Riccardi till sitt lag som spelar på samma position som Callejon, som lämnade Napoli tidigare i somras.