Cenk Özkacar i Frankrike för att skriva på för Lyon

Altays 19-årige talang tog under måndagen flyget från Istanbul till Lyon i Frankrike.

Spelaren förväntas skriva på för Lyon och flög till med sin agent Mustafa Dogru där de gav uttalanden till media som fanns på plats på flygplatsen:

– Jag är mycket glad över att kunna representera mitt land i Frankrike. På grund av pandemin har hela affären dragit ut på tiden. Nu ska jag åka dit för att genomföra transfern. Där vill jag representera mitt land på bästa sätt. Jag vill tacka alla redan nu för alla meddelanden och stöd jag har fått båda här men även i Frankrike.

– Jag vill först och främst tacka min familj som gett mig stort stöd och även till alla som gjort detta möjligt. Nu är jag fokuserad på min övergång. Jag vill hjälpa min nya klubb nå sina mål. Jag vill kämpa. Jag vill även lära känna de andra turkiska spelarna i Frankrike och träffa dem.

Lyon uppges betala 1,5 miljoner euro för mittbacken och Altay kommer även få 25% av en vidareförsäljning.

LÄS OCKSÅ: