Champions League: Besiktas utslagna ur kvalet

Besiktas förlorade kvalmatchen mot PAOK på bortaplan i Grekland.

Kvalspelen spelas som enkelmöten och därmed är Besiktas ute efter att ha förlorat 3-1 mot PAOK.

Samtliga fyra mål i matchen kom i matchens första 36 minuter men det blev en mardrömsstart för gästerna Besiktas. Hemmalaget PAOK gjorde 1-0 i den 7:e minuten och utökade till 2-0 i den 24:E minuten genom Christos Tzolis. Efter 30 minuters spel stod det 3-0 till PAOK efter mål av Dimitrios Pelkas. Cyle Larin reducerade för Besiktas sex minuter senare men gästerna var aldrig riktigt nära segern. Hemmalaget missade även straff i andra halvlek.

Sergen Yalcins startelva såg ut som följande i den första tävlingsmatchen för den här säsongen:

Ersin Destanoğlu, Lens, Vida, Welinton, N’Sakala (min. 82 Umut Nayir), Necip Uysal, Atiba, Boyd (min. 46 Oğuzhan Özyakup), Mensah (min. 70 Dorukhan Toköz), N’Koudou, Larin.
Tränare Sergen Yalcin var allt annat än nöjd med domarna efter matchen:
– Vi förväntade oss inte en sådan dålig domare. Du kan inte döma en match i Champions League med sådan ondskapsfull inställning. Ja, vi spelade dåligt, men domarna var också oerhört dåliga. Vi hade en utebliven straff, kort, och ett mål med offside misstänksamhet, sade Sergen Yalcin som även tillade att han tyckte att laget släppte in för enkla mål.