Då kan Fenerbahce göra klart med Zahavi

Fenerbache förhandlar med Eran Zahavis representanter enligt turkisk media.

Nu rapporterar israelisk media att affären kan presentras när Fenerbahce har sålt Vedat Muriqi till Lazio. Fenerbahce förväntas genomföra nyförvärvet med en del av pengarna som de förväntas få från Muriqi-affären.

Parterna uppges vara muntligt överens med Zahavi om en årslön på 2,3 miljoner euro som är free transfer.

Utöver Fenerbahce så har även klubbar som Ajax, PSV Eindhoven, Feyenoord och Maccabi Tel Aviv visat intresse för anfallaren.

Fenerbahces önskan var att presentera spelaren på onsdag men det är oklart om så blir fallet med tanke på att spelaren just nu befinner sig på landslagsuppdrag och är i Glasgow med Israels landslag samtidigt som Fener ännu inte har gjort klart 100% med Lazio gällande Vedat Muriqi.