Efterlängtad comeback för Merih Demiral – hoppade in mot Roma

Merih Demiral gjorde en efterlängtad comeback under lördagskvällen.

Den turkiske mittbacken var precis som Yusuf Yazici, tillbaka från en långtidsskada. Ikväll, gjorde Merih Demiral comeback, mot just AS Roma – som var hans senaste match när skadan var framme. Merih hade inte spelat en match sedan 12:e januari borta mot Roma. Just den senaste matchen som var för 201 dagar sedan, var en händelserik match då Merih hade tagit plats i startelvan några veckor innan det och gjorde sitt första mål för klubben i den matchen innan han ådrog sig dubbla skador i ena knäet, bland annat en korsbandsskada.

Merih Demiral hoppade in i den 51:a minuten för Leonardo Bonucci och hann således spela igen innan säsongen var över. Fem minuter senare fick Cengiz Ünder hoppa in för gästerna. Det var med all förmodan Cengiz sista match i Roma som är så gott som klar för Napoli. Mert Cetin satt på bänken hela matchen för gästerna och är nära en utlåning till Hellas Verona. Vart Merih Demirals framtid är oviss och mittbacken drar fortfarande stort intresse samtidigt som det rapporteras att Juve vill behålla mittbacken.

Juventus som redan var klara mästare sedan tidigare förlorade matchen på hemmaplan. Roma vann 3-1 och slutar femma och är klara för Europa League nästa säsong.