Elmas har förlängt kontraktet med Napoli

Den tidigare Fenerbahce-spelaren Eljif Elmas har förlängt kontraktet med Napoli.

Napoli värvade 20-årige Elmas från Fenerbahce sommaren 2019 för 16 miljoner Euro. Han skrev då på ett kontrakt till juni 2024. Under tisdagen meddelade Napoli att Elmas har förlängt kontraktet med klubben i ytterligare ett år till juni 2025.

Elmas spelade totalt 47 tävlingsmatcher för Fenerbahce och klubben kan få ytterligare 3 miljoner Euro i bonusar, max 1,5 miljoner Euro baserad på sportsligt resultat och max 1,5 miljoner Euro vid en vidareförsäljning.

Han spelade förra säsongen 36 tävlingsmatcher för Napoli, 26 matcher i ligan, 5 matcher i cupen och 5 matcher i Champions League. Det blev inga poäng i cupen eller Champions League men i ligan gjorde han 1 mål och 1 assist.

Hur mycket betalar Napoli för Eljif Elmas?