Fenerbahce och Göztepe gör upp om fransk stjärnanfallare?

Fenerbahce och Göztepe uppges båda vara ute efter Loic Remy.

Den 33-årige anfallarens kontrakt har gått ut med Lille och är nu free transfer. Enligt fransk media så är Remy närmare en flytt till Turkiet för varje dag som går. Göztepe ska ha varit det lag som tog kontakt först med spelarens rådgivare innan Fenerbahce också gav sig in i jakten.

Remy som har gjort 33 landskamper för Frankrikes landslag vill fortsätta spela fotboll och göra det på en så hög nivå som möjligt. Spelaren ska ha haft ett intresse från italienska Benevento men där blev inget konkret utav det och nu är det Göztepe och Fenerbahce som är de hetare alternativen.

Remy har ett förflutet i klubbar som Olympique Lyon, Nice, Marseille och Lens i Frankrike och har även representerat klubbar som QPR, Newcastle, Chelsea, Crystal Palace i England samt Getafe och Las Palmas i Spanien.

Anfallaren har på 398 matcher stått för 138 mål och 32 assist.